telefoonnummer psycholoog den haag 06 - 1476 0830
e-mailadres psycholoog den haag info@psychologenpraktijkdenhaag.nl
Psycholoog aan de Duinstraat te Den Haag Duinstraat 23, 2584 AV Den Haag
psycholoog Den Haag

Mijn beroepscode als psycholoog

Ik ben lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) onder lidmaatschapsnr. 19797.
 
“Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij het NIP. De vereniging draagt zorg voor de vakinhoudelijke kwaliteit van het beroep van psycholoog. Hierbij staat de beroepscode centraal, evenals titelbescherming, deskundigheidsbevordering en professionele ondersteuning. In het belang van degenen op wie het beroepsmatig handelen van psychologen betrekking heeft en in het belang van de kwaliteit van de beroepsuitoefening, heeft het Nederlands Instituut van Psychologen besloten ethische principes te formuleren en daarop nadere richtlijnen te baseren. Deze zijn neergelegd in de Beroepscode voor psychologen”. (Zie www.psynip.nl voor meer informatie).
 
Ook ben ik lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG-VPMW) onder registratienummer 5912197594 en sta ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ), met nummer 810160R.
Dit betekent dat ik de ethische waarden en beroepscode van deze vereniging en het register onderschrijf en werk volgens bepaalde afspraken, afspraken over eerlijkheid, openheid en vertrouwen.
 

NIP, NFG en RBCZ

Het kan zijn dat je, ondanks al mijn zorgvuldigheid, toch een klacht hebt over mijn psychologenpraktijk of mijn behandeling. Je kunt dit altijd met mij bespreken. Ik sta open voor je mening en zal altijd zoeken naar manieren om er samen met jou weer een positieve ervaring van te maken. En als we er niet uitkomen, kun je altijd bij de beroepsverenigingen terecht waarbij ik ben aangesloten.
 
Het Tuchtrechtcollege van het NIP, de NFG en het RBCZ behandelt je klacht. Kijk op de websites van het NIP, of de NFG, of de RBCZ voor meer informatie.
 

Privacy

Klik hier voor meer informatie over mijn privacyreglement.
Géén wachtlijst
Ma t/m vr 8.45u - 18.30u
Ervaren psycholoog
Veelzijdige aanpak
Heb je nog vragen?
contact opnemen met psycholoog den haag
Deel mijn website:
deel psychologenpraktijkdenhaag.nl op social media
Ik ben aangesloten bij:
psycholoog NIP NFG ook voor Psychologen RBCZ